Den digitale NET-kreft dagen 2020!

Den digitale NET-kreft dagen 2020!

Publisert av Mari Sandvold den 12.02.21.

Tusen takk til alle som har engasjert seg på den internasjonale NET-kreft dagen den 10. november.
I år måtte vi tenke alternative opplegg og tilbud for våre medlemmer på den internasjonale NET-kreft dagen 10. november. I stedet for fysiske arrangementer rundt omkring i Norge i regi av lokallagene, ble det i stedet et virtuelt løp og et digitalt seminar!

 

Programmet for det digitale seminaret på NETkreft-dagen 2020:


Her kan du se hele det digitale seminaret (lenken fører deg til den offisielle Facebook-siden vår og videoen som ligger publisert der). 
Vi avsluttet NET-kreft dagen med Audun Myskja som synger "Vår beste dag"!

En stor takk til alle bidragsytere og foredragsholdere!


Virtuelt løp:
#Sebraløpet 2020 foregikk fra 1.-10. november. Som så mange andre virtuelle løp, bestemte deltakerne selv når og hvor de ville løpe, innenfor tidsperioden 1.-10. november. I stedet for å løpe, kunne man også trille, sykle, gå osv., og det var heller ikke noe krav til minstedistanse. Vi oppfordret medlemmene våre til å utfordre familie og venner til å delta, og dele bilder av seg selv i sosiale medier. På den måten kan vi sammen skape økt oppmerksomhet om nevroendokrin kreft. Alle deltakere fikk tilsendt diplom og sebra-pins i posten. Vi trakk også ut noen tilfeldige vinnere blant de påmeldte. Vi har laget en egen nyhetssak med noen av bildene som ble delt under løpet.Det virtuelle løpet og det digitale seminaret er to gode arrangement som på hver sin måte er med på å spre mer kunnskap og økt bevissthet om nevroendokrin kreft! Det er første gang CarciNor arrangerer denne typen virtuelle og digitale opplegg, men vi håper og tror at vi vil få muligheten til å lage flere små videosnutter med helsepersonell med temaer som angår våre medlemmer.
 
Takk for engasjement og støtten i år, vi sees den 10. november 2021!