Medlemsmøte i Oslo

NB!

Møtet er flyttet fra Deichman til Kongens gate 6, Sjøfartsbygget!

CarciNor Øst inviterer til medlemsmøte mandag 17. juni kl. 17:00 i auditoriet i Kongens gate 6.

Overlege Espen Thiis-Evensen (Oslo universitetssykehus) vil snakke litt om arvelig tynntarms-NET og en screening de har startet med på Rikshospitalet!

Fredrik M. Svendsen fra Kreftforeningens distriktskontor i Oslo vil snakke litt om tilbudet de har. Oddfrid Nesse er kreftkoordinator i bydel Frogner og vil fortelle litt om hva en kreftkoordinator er, og hva du som pasient eller pårørende kan bruke en kreftkoordinator til. Det blir også litt generell informasjon fra lokallaget, om hva som blant annet er planlagt framover.

Hvis du vet at du kan komme, så gi oss gjerne beskjed på post@carcinor.no, så vet vi hvor mange omtrent som dukker opp. Bruk ringeklokke for å komme inn i Sjøfartsbygget, og så er auditoriet til venstre for resepsjonen når du kommer inn.

Det vil bli servert kaffe/te og frukt før møtet. Etter møtet kan de som vil gå videre til Egon Byporten for en matbit eller kaffekopp for egen regning.

Vi håper du har tid til å skvisje inn et lite medlemsmøte innimellom alle sommeravslutningene og innspurter før sommerferien kan starte!

Gode ønsker!

Mvh. styret i CarciNor Øst

Detaljer

Dato mandag 17. juni 2024
Klokkeslett 17:0019:00
Arrangør CarciNor Øst
Kalender Aktiviteter fra lokallag

Sted

Navn Sjøfartsbygningen
Adresse
Kongens gate 6
0153 OSLO